Måltider og menuer
Menuer
Vi tilbyder 4 forskellige hovedretter hver dag, som vi for nemheds skyld kalder A, B, C og D:
- Menu A er klassisk dansk mad, som fx frikadeller med kogte kartofler og stuvet spidskål.
- Menu B er klassisk mad ”med et tvist”, fx, kogt torsk med sennepssovs med kogte kartofler og dampet gulerod med dildolie.
- Menu C består typisk af mere moderne mad eller retter fra verdenskøkkenet, fx karrylabskovs med grisekød og rodfrugter samt persilledrys og grovbrød.
- Menu D er altid en vegetarret, fx pasta vendt i pesto af grillede peberfrugter og mandler samt kålsalat med quinoa.
Andre tilbud
Sammen med en hovedret, kan du vælge andre typer af måltider:
- En biret, der kan være en forret eller dessert.
- En morgenmadspakke, der består af: 1 stk bolle, 1 skive rugbrød, 1 brik smør, 1 brik marmelade, 2 skiver ost og 1/4 mælk. Morgenmaden findes som ældrekost, normalkost og en udgave til småtspisende.
- En madpakke, der består af 3 stk smørrebrød og 1 ostemad på lyst brød. Smørrebrødet findes som ældrekost, normalkost og en udgave til småtspisende som i vores hovedretter. Det er typen af varm mad du får leveret, der bestemmer, hvilken slags madpakke, du modtager.
- Tilkøb, der er forskellige mindre måltider som energidrikke, salater, dagens kage og grød.