Menuplaner

Menuplaner

Du får leveret menuplaner, så du i ro og mag kan sidde hjemme og beslutte, hvad du ønsker at spise. Menuplaner omdeles af din madchauffør hver 4. uge, og der uddeles 2 ens menuplaner, der dækker 4 uger. 
Den ene menuplan kan du beholde. På den anden skal du krydse dine menuvalg af. Du kan afleverer den udfyldet menuplan til din madchauffør, som vil sørge for, at den kommer retur til Københavns Madservice,
 
OBS! Menuplaner kan ikke bruges til at afbestille eller ekstrabestille leveringer. Læs mere under menupunktet "Bestilling af mad" .
 
Det er frivilligt at returnere menuplanen. Hvis du ikke afleverer menuplaner, vil du få tilsendt den type menu, du er visiteret til. Dvs. hvis du er visiteret til ældrekost, vil du modtage en A-menu. 
 
Hvis du ønsker at aflevere en afkrydset menuplan, er det vigtigt at overholde afleveringsfristen, som står på forsiden af menuplanen, da den ellers ikke bliver indberettet. 
 
Herunder kan du finde de 3 forskellige menuplaner vi har. Du kan klikke på den menuplan, der er relevant for netop dig.
 
Hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig Web bestillingen. Få mere information om dette, ved at klikke her Web bestilling eller gå 
direkte til Web bestillling her  https://madbestilling.kk.dk/

Klik på den relevante menuplan

Menuplan for Normalkost, Dh-kost, Vegetarkost

Menuplan for Normalkost, Dh-kost, Vegetarkost

Menuplan Småtspisende

Menuplan Småtspisende

Menuplan T-S kost

Menuplan T-S kost