Levering, opvarmning og servering

Københavns Madservice udbringer mad alle årets dage.

Vi sørger for at din mad bliver leveret direkte til dig af vores opmærksomme og venlige chauffører.

Retterne er udviklet, så de tåler nedkøling og opvarmning – uden at miste den gode konsistens, smag og duft. 

Fødevaresikkerhed, hygiejne og spisekvalitet er altid i fokus, når vi tilbereder, pakker og transporterer maden.

Leveringstider

Maden bliver leveret mellem kl. 11.00-13.30 eller mellem kl. 16.00–18.30. 

Det er vigtigt, at du giver os besked, hvis du en dag ikke kan modtage maden. Træffer chaufføren dig ikke på adressen, kontakter de os, og vi giver besked til dit visitationskontor.

Hvis maden ikke leveres

Skulle det utænkelige ske, at du ikke modtager din mad og KMS har lukket, kan du kontakte Vagtcentralen på T.: 33174189 mellem kl. 18.45 – 19.15.  Skulle det ske i vores åbningstid, ringer eller mailer du selvfølgelig til os!

Håndtering af mad

Herunder kan du læse mere om, hvordan du håndterer maden. 

Varm mad

Vælger du at modtage maden varm, bør du nyde den med det samme. Vi anbefaler, at du anretter maden på en tallerken.

Kold mad

Modtager du maden kold, skal du sætte den i køleskab ved max 5 grader, til du skal spise. Maden kan opvarmes i emballagen i en forvarmet ovn eller mikrobølgeovn. Emballagen er forsynet med en opvarmningsvejledning. 

Vær opmærksom på, at du ikke må nedfryse eller gemme eventuelle rester af maden. Vi anbefaler dette af hensyn til fødevaresikkerheden.