Dysfagi-smørrebrød både gratin og cremet
Vi tilbyder:
- rugbrød med 10 forskellige gratin pålægstyper og pynt
- 3 forskellige cremede frokostmåltider, der sælges som frost.
Hovedparten af komponenterne til gratin forhandles som frostvarer, med en holdbarhed på 3 måneder. Æg og enkelte typer af pynt findes som kølevarer. Æg har en holdbarhed på 4 dage, mens de øvrige typer pynt har en holdbarhed på 1 uge.
Se venligst listen over komponenter nederst på denne side.
Information om gratin-smørrebrød
Fold alle ud
Hvad indeholder en portion?
En portion gratinkost består af to stykker smørrebrød, der i gennemsnit indeholder 1800 kJ.
Hvert stykke smørrebrød består af 1 skive rugbrød, 2 skiver pålæg og en slags pynt, som I selv vælger. Den samlede pris for en portion smørrebrød er 24,40 kr. (2025) hvis det er til plejehjem og centre, der hører til SUF. Vælger I ekstra pynt, bliver prisen lidt højere.
Se venligst tabel 2, der viser de typer af pålæg og pynt vi tilbyder lige nu.
Maden forhandles i enheder på min 10 portioner, som I selv skærer ud fra frost. Maden tør op i løbet af kort tid.
Bestilling og levering
I kan bestille komponenterne til smørrebrødet hver mandag inden kl. 9 til levering fredag i samme uge.
Kontakt Københavns Madservice hvis I ønsker at blive oprettet i bestillingssystemet.
Priser pr. portion og transport til plejehjem og centre i og udenfor SUF (2025)
Herunder kan du se priserne på gratin- og cremet- smørrebrød og transport, alt efter, om i er et SUF eller SOF-plejehjem.
SUF-plejehjem og centre uden eget produktionskøkken
- 1 portion gratin-smørrebrød: 24,40 kr. per portion.
- 1 portion cremet smørrebrød: 24,40 kr. per portion.
- Transport per drop: Inkluderet.
SUF-plejehjem og centre med eget produktionskøkken
- 1 portion gratin-smørrebrød: 59 kr. per portion.
- 1 portion cremet smørrebrød: 59 kr. per portion.
- Transport per drop: Oplyses ved henvendelse.
SOF-plejehjem og centre
- 1 portion gratin-smørrebrød: 59 kr. per portion.
- 1 portion cremet smørrebrød: 59 kr. per portion.
- Transport per drop: Oplyses ved henvendelse.
Kosttyper | Antal portioner per komponent | Pris kr. per enhed, SUF 2025 | Pris kr. per enhed, SOF+SUF med eget køkken 2025 |
---|---|---|---|
Gratin kost | |||
Rugbrød | 20 | 26,3 | 56,8 |
FROST Kamsteg | 10 | 94,7 | 204,1 |
FROST Kalvesteg | 10 | 94,7 | 204,1 |
FROST Kylling | 10 | 94,7 | 204,1 |
FROST Hamburgerryg | 10 | 94,7 | 204,1 |
FROST Leverpostej | 10 | 94,7 | 204,1 |
FROST Spegepølse | 10 | 94,7 | 204,1 |
FROST Rullepølse | 10 | 94,7 | 204,1 |
FROST Sild | 10 | 94,7 | 204,1 |
KØL Æg | 10 | 94,7 | 204,1 |
Pynt til gratin | |||
KØL Asie | 10 | 12,6 | 27,4 |
KØL Ananasskive | 10 | 12,6 | 27,4 |
KØL Rødbede | 10 | 12,6 | 27,4 |
KØL Rødløg | 10 | 12,6 | 27,4 |
FROST Rødkål | 10 | 12,6 | 27,4 |
FROST Bacon | 10 | 12,6 | 27,4 |
FROST Ristede løg | 10 | 12,6 | 27,4 |
FROST Rejer | 10 | 12,6 | 27,4 |
Cremet kost inkl. rugbrød | |||
FROST Kamsteg, asie, rødkål | 1 | 24,4 | 51,5 |
FROST Leverpostej og rødbeder | 1 | 24,4 | 51,5 |
FROST Kylling og ananas | 1 | 24,4 | 51,5 |