Corona-virus:

Corona-virus påvirker fortsat en del tilbud og services, som er ændrede eller åbne med restriktioner. Læs mere på kk.dk/corona

Vores Produktion

  • ""
Lidt information omkring produktionen i Københavns Madservice

Produktionen
I perioden 2005-2006 blev vores køkken gennemgribende renoveret og udbygget, så det i dag fremstår med topmoderne produktionsforhold. Vi har kapacitet til at producere op til 3.500-4.000 portioner mad dagligt.

Produktionen er udstyret med moderne teknologiske maskiner, der gør det daglige arbejde mere effektivt og aflaster medarbejderne for ergonomisk tunge arbejdsopgaver, der tidligere sled på kroppen.

Konceptudvikling
I forbindelse med ombygningen blev køkkenets koncept revideret og kvalitetsoptimeret i samarbejde med den erfarne kok Bo Jacobsen. Bo Jacobsen driver den anerkendte restaurant "Restaurationen" i København. Resultatet af arbejdet er et nyskabende koncept, der stiller krav til kvaliteten af råvarerne, samt menuernes variation. I forbindelse med omlægningen til økologi, som vi startede med i 2012, er Bo Jacobsen stadig med som konsulent.  
Konceptet følger de officielle krav til ernæring for ældre borgere – syge som raske, og vi har vedvarende fokus på at optimere madens smag og kvalitet.