Corona-virus:

Corona-virus påvirker fortsat en del tilbud og services, som er ændrede eller åbne med restriktioner. Læs mere på kk.dk/corona

Vores Mad

  • ""
Læs om Københavns Madservice's visioner og viden omkring det, at lave mad. Vi ønsker, at det bliver en god oplevelse, at modtage vores mad.

A la carte menuer fra Københavns Madservice
Det kan være svært at vælge, hvor man skal købe sin mad, når man ikke længere selv kan lave den. Maden skal smage godt, der skal være noget at vælge imellem, og den skal komme fra et køkken, man kan være tryg ved. Københavns Madservice tilbyder alle tre ting, og vi har rigtig mange års erfaring med, at lave mad til hjemmeboende pensionister i Københavns Kommune.

God mad af høj kvalitet
Vi laver god og velsmagende mad, og vi anvender sæsonens råvarer, når vi sammensætter menuplanen. Vi behandler råvarerne på den bedst mulige måde, så du får et velsmagende måltid. Vi arbejder hen mod, at hovedparten, af de råvarer vi bruger er økologiske.
Ved løbende kontrol sikrer vi, at fødevaresikkerheden er i top, og dagens deklarationer kan du se, her på hjemmesiden. Har du spørgsmål om indholdet er du velkommen til at kontakte Madservicekontoret.

Som noget nyt, er det nu muligt at tilmelde sig madordningen, hvis man har ander ydelser fra Københavns. Læs mere HER

Varm og kold levering 
Vi kan tilbyde at levere maden varm, så den er klar til at blive spist med det samme. Eller vi kan levere maden kold, så du selv kan varme den, når du vil spise. Vores tilkøb leveres altid kolde, så du kan spise dem, når det passer dig. Maden leveres i en miljøvenlig engangs-emballage, som skal kasseres efter brug.

Herunder kan du se, hvilke kriterier Københavns Kommune har, for modtagere af madlevering, samt den folder man får udleveret ved start af madlevering.